SOUTĚŽ



Soutěž "Aperitivo Moment" o food blogerskou spolupráci s APEROL Spritz, Crodino, CINZANO a CAMPARI v hodnotě 50.000 Kč.


Pravidla soutěže
Zúčastnit se může opravdu každý se svým food blogem. Jedinou podmínkou účasti je psaní food blogu v českém jazyce.

  1. Vytvořte a publikujte příspěvek na svém blogu na téma "Aperitivo Moment". Jeho typickou součástí je finger food a sklenka aperitivu. Nejtypičtějším je Aperol Spritz. Součástí příspěvku musí být fotografie vytvořeného finger food a drink na bázi Aperol, Campari, Crodino nebo Cinzano.
  2. Pošlete internetový odkaz na svůj příspěvek na e-mail foodblogroku@gmail.com.

Uzávěrka soutěže je 22. dubna 2014.

Následně odborná porota APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU vyhodnotí vítěze soutěže.
Vyhlášení vítěze proběhne na večírku - slavnostním vyhlášení vítězů APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2013.

Výherce získá smlouvu o spolupráci se společností Rémy Cointreau Czech Republic s.r.o. (konkrétně na značky Aperol, Campari, Crodino a Cinzano) na rok 2014 a následný honorář ve výši 50 000 Kč.

Součástí spolupráce bude:
  • 10 příspěvků v roce 2014 na food blogu výherce na téma Aperitivo Moment s aktivním product placementem značek.
  • 2 příspěvky za měsíc na sociálních sítích food blogu / blogera (počínaje květnem) obsahující Aperitivo Moment tématiku a product placement.
Témata příspěvků budou konkrétněji diskutována s výhercem. Honorář bude vyplacen v závislosti na plnění výherce, maximálně ve 3 splátkách.

Co je „Aperitivo Moment“

Neformální setkání přátel v baru v podvečerních hodinách. Často předchází společné večeři, ale není to podmínkou. Lidé popíjejí drink a pojídají finger food. Tradiční záležitost zejména pro Itálii či Francii.

Garantem kvality spolupráce jsou pořadatelé projektu APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKUJ
Plnou částku 50.000 Kč vítěz opravdu obdrží.